پیام تسلیت دکتر رضایی زاده به سبب درگذشت دانشجوی کارشناسی دانشکده پرستاری و مامایی

در پی درگذشت جمعی از هموطنانمان در صانحه سقوط هواپیمای مسافربری تهران- یاسوج، دکتر رضایی زاده رییس دانشکده طب سنتی درگذشت مرحوم علیرضا جامه ای دانشجوی کارشناسی رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران که از مسافران آن پرواز بوده است را تسلیت گفت.

در متن پیام تسلیت آمده است:

فإذا اصابتکم مصیبه قالوا انا لله و انا الیه راجعون

استاد ارجمند جناب آقای دکتر نیکبخت نصرآبادی
رئیس محترم دانشکده پرستاری و مامایی

با سلام و تحیت و عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س)؛
حادثه تلخ سقوط هواپیمای مسافربری تهران ـ یاسوج، داغ بزرگی بر دل ملت عزیزمان گذاشته و فقدان جوان هنرمند و دانشجوی عزیز آن دانشکده، مرحوم علیرضا جامعی غمی بسیار بزرگ تر و ناگوار است.
این اتفاق ناگوار را به جنابعالی و اساتید ارجمند آن مرحوم و نیز جامعه پرستاری و دانشگاهیان کشور عزیز و علی الخصوص به خانواده و بازماندان آن مرحوم تسلیت عرض می نمایم و از درگاه ایزد متعال، علوّ درجات را برای آن مرحوم مسالت می نمایم.