دکتر رضایی زاده به عنوان دبیر علمی دومین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی طب فراگیر در سرطان منصوب شد

روابط عمومی دانشکده طب سنتی: دکتر مجیدزاده رییس پژوهشکده سرطان پستان در حکمی دکتر حسین رضایی زاده را به عنوان دبیر علمی دومین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی طب فراگیر در سرطان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، طی حکمی از سوی دکتر مجیدزاده رییس پژوهشکده سرطان پستان، دکتر حسین رضایی زاده به عنوان دبیر علمی دومین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی طب فراگیر در سرطان منصوب شد.
در متن این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر حسین رضایی زاده
با سلام و احترام

رسالت جامعه علوم پزشکی همواره ارتقای کیفیت زندگی بیماران و بهبود وضعیت سلامت بشری بوده و هست. در این راستا یکی از معضلات پیچیده، درمان و ارتقاء کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان است. گسترش علوم و فناوری های نوین همراه با به کارگیری حیطه های مختلف فنی و مهندسی، دانش های بنیادی و روش های بومی و سنتی در علوم پزشکی تحت عنوان “طب فراگیر” ارتقاء قابل توجهی در این عرصه ایجاد نموده است .
باعنایت به تجارب ارزنده حضرتعالی در اولین کنگره ملی طب فراگیر، به عنوان ” دبیر علمی دومین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی طب فراگیر در سرطان ” منصوب می گردید.
از خداوند متعال توفیقات روزافزون جنابعالی را در این مسیر متعالی مسئلت می نمایم.

دکتر کیوان مجیدزاده
رئیس پژوهشکده

دکتر شهرزاد ایران نژاد ماحصل مطالعات یک ساله خود را در دانشکده طب سنتی ارائه کرد

روابط عمومی دانشکده طب سنتی: دکتر ایران نژاد تئوری انتقال از یک حوزه دانش به حوزه دیگر را مبنای مطالعات خود قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، دکتر شهرزاد ایران نژاد در نشستی که با حضور دکتر رضایی زاده رییس دانشکده طب سنتی، اعضای هیأت علمی و دستیاران طب سنتی و داروسازی سنتی در محل سلامتکده احمدیه برگزار شد، گزارشی از روند مطالعات یک ساله خود را ارائه کرد.
گفتنی است دکتر ایران نژاد هم اکنون درحال گذراندن دوره Ph.D در کالج مفاهیم اولیه انسان و طبیعت در کشور آلمان است. عنوان پایان نامه دکتر ایران نژاد ” جایگیری حواس باطنی ابن سینایی در بدن بقراطی” است که ایشان مطالعات خود را برپایه معناشناسی تاریخی و با رویکرد انتقال دانش مرتبط با حواس باطنی از یونان باستان به جهان اسلام بنیان نهاده است. پروفسور پالیچ و پروفسور التهوف به عنوان استادان راهنما و پروفسور فیشر و پروفسور پورمن به عنوان استادان مشاور، دکتر ایران نژاد را در این مطالعات همراهی می کنند.
دکتر ایران نژاد درگیری فلسفه و طب در قانون ابن سینا و به تعبیری نسبت پیدا کردن مفاهیم نظری به بدن فیزیکی را اساس مطالعات خود عنوان کرد و  پیرامون روند شکل گیری و پیشرفت مطالعات خود به تفصیل توضیحاتی ارائه کرد.
گفتنی است در پایان این نشست که بسیارمورد توجه قرار گرفت؛ اساتید حاضر در جلسه به طرح پرسش و تبادل نظر پیرامون مبحث ارائه شده پرداختند.

برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا در دانشکده طب سنتی

روابط عمومی دانشکده طب سنتی: مراسم روضه خوانی و مداحی در دانشکده طب سنتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری شهادت امام سوم شیعیان، مراسم زیارت عاشورا در دانشکده طب سنتی برگزار شد. مراسم پرفیض زیارت عاشورا از روز دوشنبه ۱۲ مهرماه مقارن با اول محرم همه روزه از ساعت ۸ صبح به همراه پذیرایی صبحانه در محل نمازخانه سلامتکده احمدیه برگزار گردید.
این مراسم در روز دوشنبه ۱۹ مهرماه مقارن با هشتم محرم به همراه مراسم روضه خوانی و مداحی برگزار شد. در ابتدای این مراسم که با حضور دکتر رضایی زاده رییس دانشکده طب سنتی، مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده برگزار گردید، حاج آقا اسلوبی استاد حوزه و دانشگاه پیرامون وابستگی ملک و ملکوت به هم و تأثیر قیام آقا اباعبدالله بر نظام هستی سخن گفت. ایشان همچنین درخصوص تأثیرات معنوی ابن سینا بر آموزه های پزشکی سخنانی ایراد کرد.
در ادامه مراسم و پس از اقامه نمازجماعت، حاج آقا اشتیاقی از همکاران معاونت فرهنگی دانشگاه به اجرای مداحی پرداخت.