برگزاری اولين سمپوزيوم ملي طرح تحول نظام سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی،  با توجه به اهداف دولت يازدهم، تحقق پوشش همگاني سلامت در قالب طرح تحول سلامت به اولويت نخست سياست گذاري دولت جمهوري اسلامي ايران تبديل شده است. ازهمين رو حوزه قائم مقام وزارت بهداشت در امور بين الملل، معاونت امور بين الملل، گروه سلامت جهاني و سياست گذاري عمومي دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكي تهران و موسسه ملي تحقيقات سلامت ايران با همكاري سازمان بهداشت جهاني، سازمان بيمه سلامت ايران و مركز پژوهش هاي علمي دانشجويان دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارند سمپوزيوم بررسي مدل هاي طرح تحول نظام سلامت (به طورخاص تحليل نظام هاي سلامت تايلند، تركيه، انگلستان و استراليا، همچنين نقد و بررسي طرح تحول نظام سلامت كشور با استفاده از تجربيات آن كشورها) را در تاريخ ۲۶ لغايت ۲۷ فروردين ماه سال ۱۳۹۵ در تالار ابن سينا دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار نمايند.

گفتنی است علاقه مندان می توانند براي ثبت نام و دريافت اطلاعات بيشتر به وبسايت www.mhtp.ir مراجعه نمايند. پست الكترونيكي info@mhtp.ir و شماره تماس ۰۹۱۳۲۰۴۹۴۴۵ نيز پاسخگوي سوالات خواهند بود.

ادامه مطلب …