وزیر بهداشت سلامتکده های دانشکده راافتتاح کرد

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح روز سه شنبه 7 اردیبهشت ماه سلامتکده های دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران را افتتاح کرد.

در این مراسم سه و نیم ساعته که با حضور دکتر علی جعفریان رییس دانشگاه، دکتر سیدمحمدهادی ایازی معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، دکتر صدف علی پور معاون درمان دانشگاه و دکتر علیرضا پارساپور مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد، دکتر هاشمی با حضور در سلامتکده طوبی از بخشهای مختلف این مرکز شامل داروخانه و کلیینک های تخصصی بازدید کرد. وی در این دیدار تلاش های صورت گرفته در حوزه طب سنتی آکادمیک را قابل توجه خواند و افزود: من باور دارم که طب سنتی می تواند در کنار طب مدرن در نظام سلامت بسیار کمک کننده باشد. رویکرد وزارت بهداشت تشویق و تبلیغ در بهره گیری از طب مدرن و طب سنتی در کنار هم است.

در ادامه دکتر محمدحسین آیتی عضو هیأت علمی دانشکده طب سنتی و مدیر سلامتکده طوبی به معرفی این مرکز پرداخت و در خصوص چگونگی تعامل برای جذب حمایت بخش خصوصی و فعالیت های دانش بنیان و پروژه های در دست اقدام گزارشی ارائه کرد.

در ادامه و در راستای ترویج فرهنگ اصلاح سبک زندگی، وزیر بهداشت و هیأت همراه فاصله سلامتکده های طوبی تا احمدیه را پیاده طی کردند و با عمل به بهترین دستور تندرستی طب ایرانی یعنی ورزش ملایم، برای افتتاح سلامتکده احمدیه در محل ساختمان جدید دانشکده طب سنتی حاضر شدند. پس از بازدید از این سلامتکده و بخش های مختلف دانشکده نشستی با حضور وزیر بهداشت، دکتر محمود خدادوست مدیرکل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، دکتر حسین رضایی زاده رییس دانشکده طب سنتی، معاونان و اعضای هیأت علمی دانشکده طب سنتی، نماینده دستیاران طب و داروسازی سنتی، اعضای انجمن علمی طب سنتی ایران و برخی مدیران وزارت بهداشت در این مجموعه برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر خدادوست مدیرکل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت ضمن تقدیر از حمایت های دکتر هاشمی در توسعه و ترویج طب سنتی در نظام سلامت، تصریح کرد: هدف ما ادغام و فراگیری طب سنتی در تمام سطوح نظام سلامت و نه فقط به واسطه متخصصین طب و داروسازی است و نیل به این هدف را با فراهم کردن بسترهای آموزشی لازم در دستور کار داریم.

وی در ادامه با بیان این مطلب که محتوای علمی 17 کد رشته محل در حوزه طب سنتی فراهم شده است، افزود: ضروری است که تمام سطوح نظام سلامت با قابلیتهای طب سنتی آشنایی پیدا کنند تا بتوانیم با بهره گیری از حجم وسیعی از دست اندرکاران طب سنتی، به مقابله با سودجویی ها و افراط و تفریط های این حوزه بپردازیم.

ادامه مطلب …