سمپوزیوم ” جایگاه طب سنتی در ایران و اسپانیا “

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، سمپوزیوم  “جایگاه طب سنتی در ایران و اسپانیا” با حضور رییس دانشکده پزشکی دانشگاه سانتیاگو اسپانیا و مدیر بخش طب سوزنی این دانشگاه روز چهارشنبه اول اردیبهشت ماه در محل ساختمان هروی دانشکده طب سنتی برگزار شد.

در این سمپوزیوم که با مشارکت دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و توسط دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، رویکرد آکادمیک به طب سنتی در دو کشور ایران و اسپانیا تشریح شد.

دکتر کاظمی معاون بین الملل دانشکده طب سنتی در ابتدا با بیان جایگاه علمی دانشگاه سانتیاگو اسپانیا این دانشگاه را از قدیمی ترین و بزرگ ترین دانشگاههای اسپانیا عنوان کرد و افزود: از دهه 80 میلادی نگرش مثبتی به آکادمیک شدن طب سنتی در دنیا ایجاد شد و امروزه بالغ بر صدها دانشگاه، انستیتو و کالج در سراسر دنیا به آموزش، پژوهش و ارائه خدمات درمانی طب سنتی مشغول هستند. کشور اسپانیا هم از جمله کشورهای پیشگام در این زمینه بوده است و دانشگاه سانتیاگو بیش از 20 سال است که دوره های تحصیلات تکمیلی طب سنتی برگزارمی کند.

مشاور بین الملل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت در ادامه هدف از برقراری اینگونه تعاملات بین المللی توسط دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران را استفاده از تمامی فرصتها برای معرفی طب سنتی ایران به عنوان بخشی از علوم و فرهنگ این سرزمین، به سایر کشورها و همچنین بهره مندی از تجارب سایر کشورها در زمینه بهره گیری از طب سنتی بیان کرد. وی همچنین به فعالیتهای بین الملل اخیر دانشکده طب سنتی و دفتر طب سنتی وزارت بهداشت اشاره کرد و هدف همه این فعالیتها را جهانی کردن طب سنتی ایرانی دانست.

ادامه مطلب …