چین میزبان همایش معرفی طب ایرانی شد

روابط عمومی دانشکده طب سنتی: مشاور بین الملل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان از میزبانی «همایش معرفی طب ایرانی» توسط چین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، دکتر امیر هومن کاظمی روز شنبه با اعلام این خبر به خبرنگار ایرنا اظهار داشت که اتخاذ این تصمیم در جریان ملاقات دکتر محمود خدادوست مدیرکل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت با دکتر «جانگ بولی» رئیس آکادمی طب سنتی کشور چین در شهر پکن صورت گرفت و طرف چینی موافقت کرد که در همایش یاد شده طب سنتی ایرانی به بهترین شکل ممکن به جامعه پزشکی این کشور معرفی شود.
وی همچنین از ملاقات مدیرکل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با «لیوبا یوان» رئیس فدراسیون جهانی طب سوزنی و سایر مقامات فرهنگستان طب سنتی کشور چین خبر داد که در دیدارهای صورت گرفته چگونگی راههای گسترش همکاریها و توسعه مناسبات فی مابین بررسی شد.
دکتر کاظمی در عین حال یادآور شد؛ در ملاقات های صورت گرفته دو طرف در خصوص وضعیت آموزش، پژوهش، خدمات درمانی، پوشش بیمه، سیاستگزاری های سلامت در حیطه طب سنتی و مکمل در دو کشور آشنا شدند و به بحث و تبادل نظر درباره مسائل مورد علاقه پرداختند.
بر اساس اعلام مشاور بین الملل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزاری همایش معرفی طب ایرانی سال آینده برگزار می شود که تاریخ دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
حضور محمود خدادوست مدیرکل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهر پکن به منظور شرکت در مراسم شصتمین سالگرد تاسیس دانشگاه طب سنتی پکن به عنوان اولین دانشگاه طب سنتی این کشور صورت گرفته است.