IMG_20170809_142739

سوم شهریورماه، مهلت ارسال خلاصه مقالات دومین کنگره ملی طب فراگیر در سرطان

دومین کنگره ملی طب فراگیر در سرطان ۲۶ تا ۲۸ مهرماه در سالن همایش های رازی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، دومین کنگره ملی طب فراگیر در سرطان به دبیری علمی دکتر حسین رضایی زاده و با همکاری مرکز تحقیقات سرطان سینه جهاد دانشگاهی، دفتر سرطان وزارت بهداشت و دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با مشارکت اعضای هیأت علمی دانشکده های طب سنتی، تغذیه، پزشکی، و داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ ۲۶ تا ۲۸ مهرماه در سالن همایش های رازی برگزار خواهد شد.
دومین کنگره ملی طب فراگیر در سرطان همراه با امتیاز بازآموزی و با محوریت موضوعات: طب ایرانی و سرطان، اخلاق پزشکی و سرطان، مراقبت های حمایتی و تسکینی، تغذیه و رژیم درمانی در سرطان، مکاتب طبی مکمل و سرطان، طب سوزنی و چینی و سرطان، گیاهان دارویی و فرآورده های طبیعی در سرطان، بیوالکترومگنتیکس و صوت در سرطان، علوم پایه و مبانی طب های سنتی و مکمل در سرطان برگزار خواهد شد.
گفتنی است مهلت ارسال خلاصه مقالات به دومین کنگره ملی طب فراگیر در سرطان روز سوم شهریورماه اعلام شده است.
علاقه‌مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس اینترنتی http://www.mcicongress.com/  و همچنین کانال تلگرامی به آدرس mcicongressfi @ مراجعه نمایند.

خبر: خاطره فهیمی