۹۸۴w7677

دکترحسین رضایی زاده به عنوان سرپرست مرکز رشد طب سنتی و گیاهان دارویی دانشگاه منصوب شد

روابط عمومی دانشکده طب سنتی:  دکتر علی جعفریان رییس دانشگاه در حکمی دکتر حسین رضایی زاده را به عنوان سرپرست مرکز رشد طب سنتی و گیاهان دارویی دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، دکتر علی جعفریان رییس دانشگاه در حکمی دکتر حسین رضایی زاده را به عنوان سرپرست مرکز رشد طب سنتی و گیاهان دارویی دانشگاه منصوب کرد. در متن این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر حسین رضایی زاده
استادیار محترم دانشگاه

با سلام و احترام
نظر به مراتب دانش و تجارب جنابعالی و به پیشنهاد معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه، به موجب این ابلاغ با حفظ  وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت ۲ سال به عنوان سرپرست مرکز رشد طب سنتی و گیاهان دارویی دانشگاه منصوب می شوید تا  برابر مقررات واساسنامه مراکز رشد واحدهای فناوری انجام وظیفه نمایید.
امید است با اتکال به عنایات خداوند متعال، جلب مشارکت اعضاء محترم هیأت علمی و شرکت های دانش بنیان، با برنامه ریزی و نظارت دقیق بر امورات محوله درجهت توسعه هر چه بیشتر آن مرکز موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی شما را در انجام این مسئولیت مهم خواستارم.

دکتر علی جعفریان