برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا در دانشکده طب سنتی

روابط عمومی دانشکده طب سنتی: مراسم روضه خوانی و مداحی در دانشکده طب سنتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری شهادت امام سوم شیعیان، مراسم زیارت عاشورا در دانشکده طب سنتی برگزار شد. مراسم پرفیض زیارت عاشورا از روز دوشنبه ۱۲ مهرماه مقارن با اول محرم همه روزه از ساعت ۸ صبح به همراه پذیرایی صبحانه در محل نمازخانه سلامتکده احمدیه برگزار گردید.
این مراسم در روز دوشنبه ۱۹ مهرماه مقارن با هشتم محرم به همراه مراسم روضه خوانی و مداحی برگزار شد. در ابتدای این مراسم که با حضور دکتر رضایی زاده رییس دانشکده طب سنتی، مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده برگزار گردید، حاج آقا اسلوبی استاد حوزه و دانشگاه پیرامون وابستگی ملک و ملکوت به هم و تأثیر قیام آقا اباعبدالله بر نظام هستی سخن گفت. ایشان همچنین درخصوص تأثیرات معنوی ابن سینا بر آموزه های پزشکی سخنانی ایراد کرد.
در ادامه مراسم و پس از اقامه نمازجماعت، حاج آقا اشتیاقی از همکاران معاونت فرهنگی دانشگاه به اجرای مداحی پرداخت.