IMG_20160705_134016

آغاز به تحصیل دهمین دانشجوی خارجی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، دهمین دانشجوی بین المللی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران، آقای چیا از کشورتایوان است که از روز ۱۴ تیرماه دوره آموزشی خود را در دانشکده طب سنتی آغاز کرده است..

این دانشجو که در رشته طب سنتی چین و طب سوزنی در دانشگاه پکن تحصیل می کند، دوره کوتاه مدت طب فشاری، رفلکسولوژی، ماساژ و حجامت را زیرنظر دکتر امیرهومن کاظمی آغاز کرده است.

به گفته دکتر کاظمی سعی شده است دربرنامه طراحی شده برای آقای چیا اصول و مبانی طب ایرانی نیزآموزش داده شود.

معاون بین الملل دانشکده طب سنتی ابراز امیدواری کرد که دانشجویان خارجی دانشکده طب سنتی دربازگشت به کشورهای خود بتوانند طب ایرانی را معرفی کنند که این یکی از قدمهای اصلی برای جهانی کردن طب ایرانی خواهد بود.

دکتر کاظمی در ادامه درخصوص مشارکت اساتید دانشکده طب سنتی تصریح کرد: سعی شده است مشارکت حداکثری اساتید دانشکده جلب شود تا برنامه تدریس جامع تری برای ایشان فراهم شود.

گفتنی است دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران طی مدت اخیر ده دانشجو ازکشورهای ترکیه، عربستان، چین، اتریش و تایوان پذیرش کرده است.