984W0886

بازدید دکترجعفریان ازغرفه دانشکده درهفته سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، در چهارمین روز از هفته سلامت، دکتر جعفریان و هیأت همراه ظهر روز شنبه 4 اردیبهشت ماه  از نمایشگاهی که به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه در متروی چهارراه ولیعصر(تئاترشهر) تهران برپاشده بود، بازدید کردند.

گفتنی است این نمایشگاه با هدف ایجاد فضاهای آموزشی و فرهنگی در فضاهای پرتردد شهری طراحی و برگزار شده بود و دانشکده طب سنتی نیز طی دو روز برپایی غرفه دراین نمایشگاه با ارائه مشاوره تغذیه به بازدید کنندگان و همچنین توزیع پمفلت هایی با موضوعات: راهکارهایی برای حفظ شادابی و سلامتی در فصل بهار، تدابیر فصل بهار، تدابیر فصل تابستان، چاقی، گرمازدگی، هفت میوه و سبزی مفید، وهمچنین سالنامه پزشکی پارسی مشارکت داشت.

دکتر جعفریان ضمن بازدید ازغرفه دانشکده طب سنتی از میزان استقبال بازدید کنندگان از این غرفه و موضوعات موردتوجه بازدیدکنندگان جویا شد که کارشناسان حاضردرغرفه درخصوص استقبال قابل توجه مخاطبان از مطالب ارائه شده درغرفه دانشکده طب سنتی و علاقه مندی بازدیدکنندگان به آشنایی با مباحث حفظ تندرستی در طب سنتی گزارش دادند.