IMG_20170809_112749 - Copy

انتصاب دکتر لیلا شیربیگی به‌ سمت سرپرست معاونت آموزشی دانشکده

دکتر حسین رضایی زاده رییس دانشکده طب ایرانی، در حکمی دکتر لیلا شیربیگی را به سمت سرپرست معاونت آموزشی دانشکده منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

سرکار خانم دکتر لیلا شیربیگی
همکار و استادیار محترم دانشکده

با سلام و تحیت
دانشکده طب ایرانی از بدو تأسیس تاکنون مرهون خدمات همکاران ارزشمندی است که با تلاش صادقانه و همکاری صمیمانه خود، موجبات رشد و پیشرفت آکادمیک دانش بومی و ملّی طب ایرانی را فراهم کردند. اکنون نوبت آن رسیده است که با بهره گیری از تجربیات قبلی برای تثبیت و بهبود کیفیت انواع خدمات علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی و ارتقای عملکرد سازمانی و اخلاق حرفه ای گام برداریم.
با توجه به توانمندی و سوابق ارزشمندتان در همکاری برای توسعه و ارتقای دانشکده طب ایرانی، سرکارعالی به عنوان «سرپرست معاونت آموزشی دانشکده» منصوب می شوید.
از سرکارعالی انتظار دارم در نهایت همراهی و همدلی با سایر همکاران برای تحقق اهداف و در راستای کسب مرجعیت علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران کوشا باشید و در اسرع وقت نسبت به تنظیم برنامه چهارساله معاونت خود در تطبیق با برنامه دانشگاه و معاونت محترم آموزشی دانشگاه و گروه های آموزشی دانشکده اقدام فرمایید.
تلاش برای رونق شور و نشاط آموزشی بین همکاران و دانشجویان و گسترش دوستی و آیین مهرورزی و تکریم شعائر انسانی و اسلامی از وظایف همۀ ما خصوصاً معاونت آموزشی دانشکده می باشد.

دکتر حسین رضایی زاده
رییس دانشکده طب سنتی