IMG_20170809_112833 - Copy

انتصاب دکتر زهرا قربانی فر به‌ سمت سرپرست دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده

دکتر حسین رضایی زاده رییس دانشکده طب ایرانی، در حکمی دکتر زهرا قربانی فر را به سمت سرپرست دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

سرکار خانم دکتر زهرا قربانی فر
متخصص طب ایرانی و همکار محترم دانشکده

با سلام و تحیت
دانشکده طب ایرانی از بدو تأسیس تاکنون مرهون خدمات همکاران ارزشمندی است که با تلاش صادقانه و همکاری صمیمانه خود، موجبات رشد و پیشرفت آکادمیک دانش بومی و ملّی طب ایرانی را فراهم کردند. اکنون نوبت آن رسیده است که با بهره گیری از تجربیات قبلی برای تثبیت و بهبود کیفیت انواع خدمات علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی و ارتقای عملکرد سازمانی و اخلاق حرفه ای گام برداریم.
با توجه به توانمندی و سوابق ارزشمندتان در همکاری برای توسعه و ارتقای دانشکده طب ایرانی، سرکارعالی به عنوان «سرپرست دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده» منصوب می شوید.
از سرکارعالی انتظار دارم در نهایت همراهی و همدلی با سایر همکاران برای تحقق اهداف و در راستای کسب مرجعیت علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران کوشا باشید و در اسرع وقت نسبت به تنظیم برنامه چهارساله معاونت خود در تطبیق با برنامه دانشگاه و معاونت محترم آموزشی دانشگاه و دانشکده و گروه های آموزشی مربوطه اقدام فرمایید.
تلاش برای ایجاد یا تثبیت روندهای آموزشی و بهره گیری حداکثری از روش های آموزشی و همچنین رونق شور و نشاط آموزشی بین همکاران و دانشجویان و گسترش دوستی و آیین مهرورزی و تکریم شعائر انسانی و اسلامی از وظایف همۀ ما می باشد.

دکترحسین رضایی زاده
رییس دانشکده طب ایرانی