IMG_20161221_101426 - Copy

انتصاب دکتر آرمان زرگران به‌ سمت سرپرست معاونت بین الملل دانشکده

دکتر حسین رضایی زاده رییس دانشکده طب ایرانی، در حکمی دکتر آرمان زرگران را به سمت سرپرست معاونت بین الملل دانشکده منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر آرمان زرگران
همکار و استادیار محترم دانشکده

با سلام و تحیت
دانشکده طب ایرانی از بدو تأسیس تاکنون مرهون خدمات همکاران ارزشمندی است که با تلاش صادقانه و همکاری صمیمانه خود، موجبات رشد و پیشرفت آکادمیک دانش بومی و ملّی طب ایرانی را فراهم کردند. اکنون نوبت آن رسیده است که با بهره گیری از تجربیات قبلی برای تثبیت و بهبود کیفیت انواع خدمات علمی، آموزشی، پژوهشی و درمانی و ارتقای عملکرد سازمانی و اخلاق حرفه ای گام برداریم.
با توجه به توانمندی و سوابق ارزشمندتان در همکاری برای توسعه و ارتقای دانشکده طب ایرانی، جنابعالی به عنوان «سرپرست معاونت بین الملل دانشکده» منصوب می شوید.
از حضرتعالی انتظار دارم در نهایت همراهی و همدلی با سایر همکاران برای تحقق اهداف و در راستای کسب مرجعیت علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران کوشا باشید و در اسرع وقت نسبت به تنظیم برنامه چهارساله معاونت خود در تطبیق با برنامه دانشگاه و معاونت محترم بین الملل دانشگاه و گروه های آموزشی دانشکده اقدام فرمایید.
طب ایرانی از نظر پیشینه خود، مکتبی دانشی و متعلق به سرزمین و فرهنگ ایران است که با نگاه علمی و منطقی می تواند مشتاقان و پژوهشگران بسیاری را در عرصه بین المللی به خود جلب نماید و فرصتهای متعدد آموزشی و پژوهشی برای آن فراهم است که امیدوارم با تلاش شما و سایر همکاران از این فرصتها به خوبی استفاده نمائیم.
تلاش برای رونق شور و نشاط بین همکاران و دانشجویان و گسترش دوستی و آیین مهرورزی و تکریم شعائر انسانی و اسلامی از وظایف همۀ ما خصوصاً معاونت بین الملل دانشکده می باشد.

دکتر حسین رضایی زاده
رییس دانشکده طب ایرانی